Deze site maakt gebruik van cookies. Ok

Bach remedies, hoe kunnen deze helpen om te stoppen met roken?

Bach remedies, hoe kunnen deze helpen om te stoppen met roken?

Bach remedies kunnen helpen door eerst en vooral de gebruiksaanwijzing te volgen! Dit lijkt vanzelfsprekend, en nochtans moet men vaststellen dat velen nog de aangewezen dosering en inname niet volgen. Daarnaast vereisen Bach remedies een continue inname gedurende drie maanden om tot goede resultaten te leiden. Dat is ook dikwijls een probleem bij velen om het gedurende een dergelijk lang periode vol te houden.

De anti-tabakkuur met Bachbloesem remedies is soms ook niet succesvol, en dit voor een dubbele reden.

 1. Men probeert enkel op wilskracht ervan af te geraken. Van dan af hardt men zich om “er te geraken tot elke prijs”, men voert een heel strenge onthouding in, een frustratie die de behoefte naar tabak versterkt.
 2. De kuur met Bachbloesem mix 58 'Stoppen met roken' werkt het efficiëntst als tabak het enige probleem is. Als de behoefte aan tabak enkel te maken heeft met de tabak zelf werkt de kuur met die Bach remedie heel goed.
  Dat  is dan een gewoonte die aangenomen geweest is tijdens de adolescentie, om te doen zoals iedereen of tengevolge van een overmatige professionele druk of door frustratie t.o.v. een onmenselijke levensstijl.
  Dat wordt “monocouche” genoemd. In al deze gevallen, is tabak het enige probleem en gaat de Bach remedie helpen, een welbepaalde gewoonte of frustratie zijn namelijk de onmiddellijke oorzaak van de verslaving.

  Dit neemt echter niet weg dat er andere Bachbloesems zijn die kunnen helpen om andere problemen zoals bijvoorbeeld relatieproblemen op te lossen. Indien de relatieproblemen angst, zich minderwaardig voelen of neerslachtigheid veroorzaken of daardoor veroorzaakt worden, kunnen Bach remedies een oplossing bieden. 

Samengevat kunnen we stellen dat, ongeacht de oorzaak van de behoefte aan tabak, Bachbloesems een oplossing kunnen bieden.

Deel met je vrienden

Bachbloesem mix 58 helpt om:

 • Verlost te geraken van je hunker naar tabak
 • Rustig te worden
 • Door te zetten in moeilijke omstandigheden
 • Innerlijke spanningen te verminderen
Klik hier en ontdek Bachbloesem mix 58

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Krijg gratis advies voor jouw probleem

Twijfel je welke Bachbloesems je zouden kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op met ons en krijg vrijblijvend persoonlijk advies.

tom vermeersch
Mariepure Team

Ja, ik wil gratis advies

Nee, dank je. Ik zoek het zelf wel uit....