Deze site maakt gebruik van cookies. Ok

Deel met je vrienden

Bachbloesem mix 69: Zwanger worden

Bachbloesem mix 69 helpt om:

 • Geduldig te blijven en de kalmte te bewaren
 • Blijven erin te geloven
 • Niet verbitterd te raken
 • Jaloersheid t.o.v. anderen tegen te gaan

Prijs: € 29.00

Inhoud: 50 ml

Aanbevolen kuur

2 flesjes € 49.00 Uw voordeel € 9.00

1 flesje 29.00


Onmiddellijk leverbaar - GRATIS verzending vanaf € 30.00


Hoeveel flesjes heb je nodig?

 • Met 1 flesje doe je ongeveer 1 maand
 • Resultaten kan je al merken na een paar dagen of weken
 • Het is aangewezen een kuur van 3 maanden te volgen

Dosering

 • 6 x 4 druppels per dag rechtstreeks op de tong of in water
 • Tip: je kan de dagdosis (24 druppels) in een flesje water doen en deze gedurende de dag opdrinken

100% veilig

 • Geeft geen enkele bijwerking en werkt niet verslavend
 • Zonder risico te combineren met gewone medicatie
 • Gluten- en allergenen vrij
 • Ingrediënten: water, alcohol, Bachbloesemextracten
 • Veelgestelde vragen

Bachbloesems kunnen helpen om zwanger te worden: hoe?

Ongeduldig zijn

Eenmaal je beslist hebt zwanger te willen worden ben je vol verlangen en wil je zo snel mogelijk zwanger worden. Dit ongeduld kan een belemmering vormen voor het natuurlijk proces en het zwanger worden tegenwerken. Dit zorgt voor spanning en irritatie, zowel bij de man als bij de vrouw. Daarom is het aangewezen om samen, zowel vrouw als man, Bachbloesems in te nemen, dit vermindert de irritatie en helpt je berusten in de natuurlijke gang van zaken.

Teleurstelling

Zwanger worden lukt meestal niet vanaf de eerste maand. Soms gaan er een aantal maanden over vooraleer je zwanger wordt. Na een paar maanden wordt je ontmoedigd en twijfel je of de kans om zwanger te worden nog reëel is. Bachbloesem helpt je de twijfel te overwinnen en de moed niet te laten zakken.

Twijfelen aan zichzelf

Het niet zwanger geraken kan ervoor zorgen dat je overal raad gaat vragen, allerhande medische artikels gaat lezen en verschillende dokters gaat raadplegen. Je gaat twijfelen aan jezelf en steun zoeken bij anderen. Bachbloesem geeft je je het geloof terug in uw eigen weten waardoor je leert te vertrouwen op jezelf in plaats van te twijfelen en overal raad te vragen.

Verbittering

Je ziet dat anderen veel gemakkelijker zwanger worden en begrijpt niet waarom dit niet kan bij jou. Je hebt het moeilijk om de vreugde te delen die anderen beleven als ze vertellen dat ze zwanger zijn. Waarom zij en ik niet? Op den duur geraak je verbitterd. Bachbloesem zorgt ervoor dat de verbittering wegebt en dat je kan delen in de vreugde van de ander. Het verdriet en de verbittering ruimen plaats voor een gevoel van acceptatie en vreugde in het leven.

Jaloersheid en boosheid

Soms kan een gevoel van jaloersheid of kwaadheid zich meester maken van je. Vooral op momenten dat je geconfronteerd wordt met mensen die zwanger zijn en het bij jou niet lukt. Deze jaloersheid is sterker dan jezelf en kan omslaan in een hevige kwaadheid waarbij je je soms sterk moet inhouden om deze niet op een kwetsende manier te uiten. Bachbloesem helpt je om te gaan met die jaloersheid, kwaadheid en deze emoties om te buigen tot liefdevolle vriendelijkheid naar anderen toe.


Getuigenissen

Alexandra Hanzl

Onze mooie zoon Tobias is nu 13 weken oud

Dan vond ik Bach bloesem mix 69 'zwanger worden' en ik zei tegen mezelf: "laten we het eens proberen - misschien helpt het niet, maar het kan zeker geen kwaad'.

Lees de volledige getuigenis
lies maes
(5/5) Lies

Mijn omgeving merkt dat ik rustiger ben

Ik ben al bezig met de druppeltjes, m'n 2de flesje is half leeg. Maar bestel graag tijdig dat ik zeker niet zonder val. We zijn nog niet zwanger maar het helpt me wel om rustiger te zijn.

Lees de volledige getuigenis

Relevante artikels


Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Krijg gratis advies voor jouw probleem

Twijfel je welke Bachbloesems je zouden kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op met ons en krijg vrijblijvend persoonlijk advies.

tom vermeersch
Mariepure Team

Ja, ik wil gratis advies

Nee, dank je. Ik zoek het zelf wel uit....