Deze site maakt gebruik van cookies. Ok

Deel met je vrienden

Bachbloesem mix 51: Ondersteunt bij afvallen

 • Je eetgewoontes te veranderen
 • Meer doorzettingsvermogen te hebben
 • Je prikkelbaarheid te verminderen
 • Meer te berusten in plaats van in paniek te geraken

Prijs: € 29.00

Inhoud: 50 ml

Aanbevolen kuur

2 flesjes € 49.00 Uw voordeel € 9.00

1 flesje 29.00


Onmiddellijk leverbaar - GRATIS verzending vanaf € 30.00


Hoeveel flesjes heb je nodig?

 • Met 1 flesje doe je ongeveer 1 maand
 • Resultaten kan je al merken na een paar dagen of weken
 • Het is aangewezen een kuur van 3 maanden te volgen

Dosering

 • 6 x 4 druppels per dag rechtstreeks op de tong of in water
 • Tip: je kan de dagdosis (24 druppels) in een flesje water doen en deze gedurende de dag opdrinken

100% veilig

 • Geeft geen enkele bijwerking en werkt niet verslavend
 • Zonder risico te combineren met gewone medicatie
 • Gluten- en allergenen vrij
 • Ingrediënten: water, alcohol, Bachbloesemextracten
 • Veelgestelde vragen

Bachbloesem Mix 51 Ondersteuning bij afslanken

Gezond gewicht verliezen met Bachbloesems

Afvallen : ontmoediging bij onvoldoende resultaat

Afvallen vergt inspanning. Als het resultaat niet in verhouding staat tot de geleverde inspanning raak je snel ontmoedigd. Of als er plotseling een stagnatie is tijdens het dieet, zoals bij het Dukan dieet, kan twijfel de kop op steken. Bachbloesems geven je de kracht om ondanks het tijdelijke mindere resultaat verder te doen met het dieet en niet ontmoedigd te geraken tijdens het afvallen.

Humeurigheid en prikkelbaarheid

Humeurigheid en prikkelbaarheid zijn gemoedstoestanden die vaak optreden als je gaat afvallen. Je verdraagt niet zoveel, bent vlug boos, de kinderen werken op je zenuwen, kortom je loopt gespannen rond. Op dit vlak bieden Bachbloesems de nodige kalmte en rust waardoor het afvallen veel gemoedelijker en minder stresserend verloopt.

Stress

Bachbloesems werken in op het emotionele en psychische aspect van de mens. Iemand die een dieet volgt wordt automatisch geconfronteerd met een reeks aan emoties en gemoedstoestanden. Stress zal daar zeker deel van uitmaken. Op dat vlak helpen Bachbloesems om tijdens het dieet voldoende kalmte en rust te bewaren waardoor spanning niet de kans heeft om het afvallen negatief te beïnvloeden.

Doorzetten

Diëten levert in het begin dikwijls snel resultaat op en is daarom gemakkelijk vol te houden. Na verloop van tijd gaan de kilo’s er minder snel af en vergt het moed om het dieet te blijven volhouden. Op dat vlak helpen Bachbloesems je om voldoende doorzettingsvermogen op te brengen waardoor het verwachte resultaat bereikt wordt met het dieet.

Zelfdiscipline

Bepaalde omstandigheden kunnen heel lastig zijn als je gaat afvallen zoals bijvoorbeeld op een verjaardagsfeestje van je beste vriend. Als je dan, omwille van je dieet, geen champagne mag drinken levert dat de nodige stress op. Het vereist een ijzersterke zelfdiscipline om op dat moment niet toe te geven en te volharden in je dieet. Bachbloesems helpen je om de nodige zelfdiscipline aan de dag te leggen. 

Ongeduldig zijn bij het afvallen

Als je het voornemen hebt om af te vallen wil je zo snel mogelijk resultaat zien. Het liefst wil je uw ideale gewicht binnen de maand bereikt hebben. In de praktijk is het echter zo dat afvallen een geleidelijk proces is die de nodige tijd vergt. Meestal is men echter heel ongeduldig en kan het niet rap genoeg gaan. Dit ongeduld kan door middel van Bachbloesems omgebogen worden naar een vorm van kalmte en geduld. Geduldig zijn en weten dat het beter is geleidelijk aan af te vallen zodat het resultaat blijvend is in plaats van op korte termijn veel te willen afvallen en nadien de kilo’s even vlug er weer bij te krijgen.

Zelfverwijt, schuldgevoelens

Mensen kunnen streng zijn voor zichzelf. Als men zich tijdens een zwak moment toch eens laat gaan en zich niet houdt aan het dieet kan men last hebben van schuldgevoelens. Deze schuldgevoelens werken alleen maar stress in de hand die, zoals bewezen is, negatieve invloed heeft op het dieet. Bachbloesems zorgt ervoor dat deze schuldgevoelens je minder parten gaan spelen.


Getuigenissen

Monica Ligniti

Ik kan weerstaan aan zoetigheden

Ik kan veel beter weerstaan tegen de verleiding om zoetigheden te eten.

Lees de volledige getuigenis
Lauren1
(4/5) Lauren Tips

Ik ben er echt zeer tevreden over

Ik heb je bestelling een tweetal weken goed ontvangen! Bedankt daarvoor, ik ben er echt zeer tevreden over!

Lees de volledige getuigenis

Relevante artikels

Hoeveel moet je wandelen om te vermageren?

Wandelen om te vermageren: hoe lang en hoe snel?

Om te vermageren is één van de principes meer gaan bewegen. Wandelen is een manier om meer beweging te hebben. Bachbloesems kunnen helpen deze nieuwe levensstijl in te bouwen. Ze helpen je de nodige zelfdiscipline op te brengen en niet op te geven als het eens wat moeilijker gaat.
 

Lees het volledig artikel

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Krijg gratis advies voor jouw probleem

Twijfel je welke Bachbloesems je zouden kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op met ons en krijg vrijblijvend persoonlijk advies.

tom vermeersch
Mariepure Team

Ja, ik wil gratis advies

Nee, dank je. Ik zoek het zelf wel uit....