Deze site maakt gebruik van cookies. Ok

Deel met je vrienden

Bachbloesem mix 46: Bedplassen

Bachbloesem mix 46 helpt om:

 • bedplassen te stoppen
 • schrik te verminderen
 • innerlijk rustiger te worden
 • schok door nare ervaringen te verwerken
 • meer zelfvertrouwen te krijgen

Prijs: € 29.00

Inhoud: 50 ml

Aanbevolen kuur

2 flesjes € 49.00 Uw voordeel € 9.00

1 flesje 29.00


Onmiddellijk leverbaar - GRATIS verzending vanaf € 30.00


Hoeveel flesjes heb je nodig?

 • Met 1 flesje doe je ongeveer 1 maand
 • Resultaten kan je al merken na een paar dagen of weken
 • Het is aangewezen een kuur van 3 maanden te volgen

Dosering

 • 6 x 4 druppels per dag rechtstreeks op de tong of in water
 • Tip: je kan de dagdosis (24 druppels) in een flesje water doen en deze gedurende de dag opdrinken

100% veilig

 • Geeft geen enkele bijwerking en werkt niet verslavend
 • Zonder risico te combineren met gewone medicatie
 • Gluten- en allergenen vrij
 • Ingrediënten: water, alcohol, Bachbloesemextracten
 • Veelgestelde vragen

Voorkom bedplassen met Bachbloesems

Overspannen

Kinderen die bedplassen, zijn vaak overspannen. Deze kinderen worden bewust of onbewust, hoge eisen gesteld die zij niet kunnen waar maken. Overdag merkt men niets aan deze kinderen en kunnen zij perfect meedraaien. Als zij ’s nachts dan tot rust komen, ontspannen zij helemaal. Dat betekent dat ook hun blaas dan ontspant waardoor zij gaan bedplassen. Bachbloesems lossen dit positief op door bewuste en onbewuste spanningen te verminderen.

Schaamte

Bedplassen veroorzaakt bij kinderen een gevoel van schaamte. Als hun vriendjes ontdekken dat ze bedplassen zouden ze daar heel beschaamd over zijn. Als ze dan weer in hun bed geplast hebben schamen ze zich terug en zo komt men in een vicieuze cirkel terecht. Bachbloesem mix 46 helpt deze vicieuze cirkel te doorbreken en vermindert het schaamtegevoel.

Bang

Als men op latere leeftijd blijft bedplassen kan dit heel vaak veroorzaakt worden door bange en verontruste gevoelens. Niet zelden hebben kinderen die bedplassen op latere leeftijd een situatie meegemaakt die erg beklijvend is voor hen. Bachbloesem mix 46 helpt intense, nare ervaringen en bange en verontruste gevoelens te verwerken waardoor ze het kind niet meer beïnvloeden.

Overgevoeligheid

Overgevoelige kinderen ervaren overdag alles veel intenser dan andere kinderen. Ze beleven geluiden, emoties en ook ongemakken veel intenser dan andere kinderen. Niet zelden merkt men dat hypersensitieve kinderen ’s nachts bedplassen. Dat komt eigenlijk omdat de fel beleefde emoties ’s nachts worden losgelaten, waardoor ook de blaas zich ontspant. Bachbloesems helpen om de zintuigelijke indrukken beter te filteren en er minder onderhevig aan te zijn.

Positief zelfbeeld

Bedplassen kan bij kinderen leiden tot een verminderd zelfbeeld, ze hebben er geen controle over en verwijten zichzelf daarvoor. Zo brengen ze zichzelf onder extra spanning wat het bedplassen dikwijls nog verergert. Bachbloesem mix 46 zorgt ervoor dat ze zichzelf minder gaan verwijten waardoor hun zelfbeeld positiever wordt.

Nieuwe situaties

Bedplassen kan ook veroorzaakt worden omdat kinderen in een nieuwe situatie terechtkomen. Er is bijvoorbeeld een broertje of zusje op komst, het schooljaar gaat opnieuw beginnen, men gaat verhuizen, mama en papa gaan uit elkaar. Dit zijn allemaal situaties waarvan het kind weet dat ze invloed op zijn/haar leven zullen hebben. Hierdoor kan het gebeuren dat zij opnieuw gaan bedplassen. Deze onzekerheid over de toekomst kan met Bachbloesem mix 46 veranderd worden in een zelfzeker en rustig gevoel.


Getuigenissen

Ferron
(4/5) Nathalie Lam

We zetten het gebruik graag verder

Tot nu toe zijn wij zeer tevreden over het resultaat. Ferron heeft 1x in zijn bed geplast in 3 weken tijd.

Lees de volledige getuigenis
Geen nood meer aan iets anders
(5/5) Sylvie

Geen nood meer aan iets anders

Ze is compleet veranderd, veel kalmer, meer zeker van haarzelf, ze slaapt nu volledige nachten zonder wakker te worden en wacht ook tot in de morgen om op te staan…

Lees de volledige getuigenis

Relevante artikels


Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Krijg gratis advies voor jouw probleem

Twijfel je welke Bachbloesems je zouden kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op met ons en krijg vrijblijvend persoonlijk advies.

tom vermeersch
Mariepure Team

Ja, ik wil gratis advies

Nee, dank je. Ik zoek het zelf wel uit....