Deze site maakt gebruik van cookies. Ok

Deel met je vrienden

Bachbloesem mix 85: Bang & verontrust zijn

Bachbloesem mix 85 helpt om:

 • minder bang en ongerust te zijn
 • momenten van paniek te vermijden
 • uitdagingen te durven aangaan

Prijs: € 29.00

Inhoud: 50 ml

Aanbevolen kuur

2 flesjes € 49.00 Uw voordeel € 9.00

1 flesje 29.00


Onmiddellijk leverbaar - GRATIS verzending vanaf € 30.00


Hoeveel flesjes heb je nodig?

 • Met 1 flesje doe je ongeveer 1 maand
 • Resultaten kan je al merken na een paar dagen of weken
 • Het is aangewezen een kuur van 3 maanden te volgen

Dosering

 • 6 x 4 druppels per dag rechtstreeks op de tong of in water
 • Tip: je kan de dagdosis (24 druppels) in een flesje water doen en deze gedurende de dag opdrinken

100% veilig

 • Geeft geen enkele bijwerking en werkt niet verslavend
 • Zonder risico te combineren met gewone medicatie
 • Gluten- en allergenen vrij
 • Ingrediënten: water, alcohol, Bachbloesemextracten
 • Veelgestelde vragen

Bachbloesem Mix 85 Bang & verontrust zijn

Bang en verontruste gevoelens overwinnen met Bachbloesems

Alledaagse bange en verontruste gevoelens

Onder alledaagse bange en verontruste gevoelens verstaan we gevoelens waarvan we weten waarvoor we bang zijn zoals bang zijn voor de dokter, bang zijn om ziek te worden, bang zijn voor het donker, bang zijn om te vallen, om te verdikken, om ons werk te verliezen, om alleen te zijn, enz. Waarschijnlijk kan je zelf ook wel zo'n voorbeeld aanhalen, immers, iedereen is wel bang voor iets. Bachbloesems helpen dit soort bange en verontruste gevoelens te overwinnen en de situatie vol vertrouwen tegemoet te treden.

In paniek raken

Bepaalde bange en verontruste gevoelens kunnen zodanig escaleren dat ze uitmonden in paniek. In paniek raken kan ook heel plots naar boven komen meestal naar aanleiding van iets die niet verwacht werd. Dikwijls zien we dat ook voorkomen bij nachtmerries. Bachbloesems gaan rust brengen en zorgen dat de situatie draaglijker wordt waardoor de gevoelens van paniek verminderen.

Onverklaarbare bange en verontruste gevoelens

Soms ben je bang en weet je niet waarom. Bepaalde bange en verontruste gevoelens overvallen je en je weet totaal niet waarom je bang bent. Het is een gevoel van onveiligheid alsof iets je plots kan overkomen. Dit onbehaaglijk gevoel maakt zich meester van jou en blijft je achtervolgen. Bachbloesems versterken je vertrouwen en zorgen ervoor dat deze vage bange en verontruste gevoelens afnemen.

Meer zelfvertrouwen

Sommige mensen hebben een gebrek aan zelfvertrouwen en denken dat ze bepaalde zaken niet gaan kunnen, zoals bijvoorbeeld bij examens. Misschien ken je dit gevoel zelf ook wel! Weet dan dat een gebrek aan zelfvertrouwen veel voorkomt, vooral bij mensen met een minderwaardigheidsgevoel. Je vertrouwt niet op je eigen kunnen en vindt dat anderen het altijd beter doen dan jijzelf. Dit gebrek aan zelfvertrouwen wordt door middel van Bachbloesems omgezet in geloof en vertrouwen in eigen kunnen.

Bang zijn dat anderen iets zal overkomen

Veel moeders zijn enorm begaan met hun kinderen. Ze zijn dan ook enorm bang dat hun kind iets zal overkomen. Deze bange en verontruste gevoelens heeft zo’n greep op hen dat ze hun kind gaan overbeschermen. Deze gevoelens uiten zich vooral naar mensen die men lief heeft: je kan deze bange en verontruste gevoelens ondervinden met betrekking tot je kinderen, je partner, je ouders, goede vrienden, enz. De bloesems gaan deze bange en verontruste overbezorgdheid milderen waardoor ze niet meer zo beklemmend zal werken voor de omgeving. De Bachbloesems gaan leren de gepaste voorzichtigheid aan de man te brengen en vertrouwen te hebben dat hun dierbare voldoende voor zichzelf kan zorgen.

Bang zijn om nieuwe uitdagingen aan te gaan

De enige constante in ons leven is verandering. Toch proberen mensen zich soms koppig vast te houden aan bepaalde gewoontes. Verandering van werk, verandering van relatie, verandering van eetgewoontes, verhuizen zijn allemaal situaties die een bang en verontrust gevoel met zich meebrengen. Men moet iets vertrouwd loslaten en in iets onbekend stappen. Bachbloesem mix 85 helpt om deze stap te zetten en de bange en verontruste gevoelens daarvoor los te laten.


Getuigenissen

De meeste schrik is weg

De meeste schrik is weg

Het is nu twee maand dat ik de Bach bloesem mix tegen schrik neem. Ik moet toegeven dat ik heel stuk rustiger ben dan voordien.

Lees de volledige getuigenis
Schrik voor open ruimtes opgelost met Bachbloesems

Schrik voor open ruimtes opgelost met Bachbloesems

Een tijdje geleden ben ik begonnen met de Bach bloesemcombinatie tegen bange en verontruste zijn. Ik had je verteld dat ik, naar aanleiding van een nare ervaring toen ik nog klein was, heel veel schrik gekregen heb.

Lees de volledige getuigenis

Relevante artikels


Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Krijg gratis advies voor jouw probleem

Twijfel je welke Bachbloesems je zouden kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op met ons en krijg vrijblijvend persoonlijk advies.

tom vermeersch
Mariepure Team

Ja, ik wil gratis advies

Nee, dank je. Ik zoek het zelf wel uit....