Deel met je vrienden

Bach bloesems op maat voor katten:

Bach bloesems voor katten:

 • samenstelling op maat
 • op basis van het gedrag van je kat
 • Bach bloesems geselecteerd door Tom persoonlijk
 • snelle en goede resultaten

Prijs: € 49.00

Inhoud: 50 ml

Aanbevolen kuur

2 flesjes € 79.00 Uw voordeel € 19.00

1 flesje 49.00


Onmiddellijk leverbaar - GRATIS verzending vanaf € 30.00


Hoeveel flesjes heb je nodig?

 • Met 1 flesje doe je ongeveer 1 maand
 • Resultaten kan je al merken na een paar dagen of weken
 • Het is aangewezen een kuur van 3 maanden te volgen

Dosering

 • 6 x 4 druppels per dag rechtstreeks op de tong of in water
 • Tip: je kan de dagdosis (24 druppels) in een flesje water doen en deze gedurende de dag opdrinken

100% veilig

 • Geeft geen enkele bijwerking en werkt niet verslavend
 • Zonder risico te combineren met gewone medicatie
 • Gluten- en allergenen vrij
 • Ingrediënten: water, alcohol, Bachbloesemextracten
 • Veelgestelde vragen

Bach bloesem op maat voor je kat

Bach bloesems kunnen perfect gebruikt worden om allerlei problemen bij katten aan te pakken. Veel ongewenste gedragingen hebben namelijk een emotionele oorzaak zoals stress, schrik, onzekerheid, enz.

Iedere kat heeft echter een ander karakter waardoor de problematiek zich heel specifiek zal uiten. Daarom werk ik steeds met een Bach bloesem mix op maat. Als je problemen hebt met je kat neem vrijblijvend contact op met mij voor gratis advies. Mail vandaag nog en krijg binnen 24 uur antwoord.

Bij welk gedrag kunnen Bach bloesems helpen?

Sproeien

Als je kat te pas en ten onpas begint te sproeien in huis zorgt dit voor een hinderlijke geur en ook soms materiële schade. Bach bloesems helpen om dit territoriaal gedrag af te leren in huis.

Krabben aan meubels, deuren, gordijnen,…

Een kat krabt graag, en zolang ze dit aan een krabpaal doet is er niets aan de hand. Maar als de kat begint te krabben aan meubels, deuren of gordijnen wordt dit heel vervelend. Een Bach bloesem mix op maat kan dit ongewenst gedrag afleren waardoor je geen schade meer zal hebben in je huis.

Aanpassen aan nieuwe situaties

Een kat is een dier dat heel veel moeite heeft om zich aan nieuwe situaties aan te passen. Als er een dier of mens bij komt of zelfs als de meubels van plaats veranderen, dan brengt dit de kat uit haar normale doen. Bach bloesems helpen haar om alles een plaatsje te geven waardoor ze niet uit haar lood geslagen wordt en ongepast gedrag gaat vertonen.

Agressief gedrag, het aai en bijt syndroom

Het aai en bijt syndroom is het meest voorkomend agressief gedrag bij een kat. Als je je kat aan het aaien bent draait ze zich plotseling om en bijt ze in je hand. Soms neemt ze je hand vast met haar voorpoten en trapt ze met haar achterpoten. Een Bach bloesem mix op maat kan dit gedrag afleren omdat de oorzaak ligt bij schrik en gebrek aan vertrouwen in anderen.

Onzindelijkheid

Naast sproeien kan je poes ook plassen in huis. Ook hier zijn emoties zoals bijvoorbeeld boosheid, dominantie, agressie,…de oorzaak. Bach bloesems kunnen deze emoties perfect aanpakken waardoor je poes snel zindelijk wordt.

Bange gevoelens

Sommige katten zijn heel bang. Dit kan onder bepaalde omstandigheden zoals bijvoorbeeld als er bezoek komt, maar ook soms bij het minste geringste geluid. Dit zorgt voor vlucht gedrag of agressief gedrag. Een Bach bloesem mix op maat kan je kat helpen deze bange gevoelens te overwinnen en niet meer zo ongecontroleerd te reageren.

Stel je vraag en krijg gratis advies

Naast deze zijn er nog vele andere problemen die zich kunnen stellen. In de meeste gevallen kunnen Bach bloesems daar een oplossing voor bieden. Mail me vrijblijvend met de problematiek van je kat en ik geef je binnen de 24 uur een antwoord.


Getuigenissen

Josh

Het verschil is opmerkelijk

Mag ik je bedanken voor de mix dat je me gestuurd hebt voor Josh, mijn rouwende kat.

Lees de volledige getuigenis
Minette -2

Het was het waard, want het werkte perfect

Ons katje had last van haarverlies (de onderkant van de staart, de binnenkant van haar poten en andere plekken op haar lichaam).

Lees de volledige getuigenis

Relevante artikels


Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Krijg gratis advies voor jouw probleem

Twijfel je welke Bachbloesems je zouden kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op met ons en krijg vrijblijvend persoonlijk advies.

tom vermeersch
Mariepure Team

Ja, ik wil gratis advies

Nee, dank je. Ik zoek het zelf wel uit....