Deel met je vrienden

Bach bloesems op maat voor honden:

Bach bloesems voor honden :

 • samenstelling op maat
 • op basis van het gedrag van je hond
 • Bach bloesems geselecteerd door Tom persoonlijk
 • snelle en goede resultaten

Prijs: € 49.00

Inhoud: 50 ml

Aanbevolen kuur

2 flesjes € 79.00 Uw voordeel € 19.00

1 flesje 49.00


Onmiddellijk leverbaar - GRATIS verzending vanaf € 30.00


Hoeveel flesjes heb je nodig?

 • Met 1 flesje doe je ongeveer 1 maand
 • Resultaten kan je al merken na een paar dagen of weken
 • Het is aangewezen een kuur van 3 maanden te volgen

Dosering

 • 6 x 4 druppels per dag rechtstreeks op de tong of in water
 • Tip: je kan de dagdosis (24 druppels) in een flesje water doen en deze gedurende de dag opdrinken

100% veilig

 • Geeft geen enkele bijwerking en werkt niet verslavend
 • Zonder risico te combineren met gewone medicatie
 • Gluten- en allergenen vrij
 • Ingrediënten: water, alcohol, Bachbloesemextracten
 • Veelgestelde vragen

Bach bloesem voor honden, de ultieme remedie!

Bach bloesems worden bij honden gebruikt voor de aanpak van allerlei problemen. Ongewenst gedrag komt veel voor bij honden en is vaak zeer moeilijk aan te pakken. 

Heeft je hond een probleem of vertoont hij ongewenst gedrag, contacteer me vrijblijvend en krijg gratis advies over hoe Bach bloesem je hond kunnen helpen. Ik werk steeds met een samenstelling op maat waarbij rekening gehouden wordt met het karakter van je hond en het gedrag dat hij of zij stelt. Mail vandaag nog en krijg binnen 24 uur antwoord.

Voorbeelden van ongewenst gedrag bij honden waarbij Bach bloesems kunnen helpen :

Onzindelijkheid

Een onzindelijke hond zorgt voor heel wat ergernis en problemen. Soms is je hond wel zindelijk maar doet hij zijn behoeftes in huis als je er niet bent. Een Bach bloesem mix op maat kan dit gedrag veranderen.

Overmatig blaffen

Blaffende honden bijten niet maar kunnen enorm vervelend zijn. Telkens als de bel gaat, ze iemand zien passeren, iets horen, beginnen ze overmatig te blaffen. Vooral ’s nachts kan dit op de zenuwen werken en vooral ook van de buren! Een mix op maat kan je hond helpen om minder te blaffen.

Schrik om verlaten te worden

Honden die bang zijn om verlaten te worden of honden die niet alleen kunnen zijn thuis komt heel vaak voor. Vooral nu de meeste mensen voltijds gaan werken en merendeel van de tijd niet thuis zijn, kan je hond bang worden om eenzaam te zijn. Bach bloesems kunnen je hond helpen om rustig te blijven en niet bang te worden terwijl je weg bent.

Overenthousiaste honden

Je kent ze wel, die honden die als ze je zien als wilden tekeer gaan. Sommige honden zijn zelfs zo enthousiast dat ze beginnen plassen. Bach bloesems kunnen je hond kalmer en rustiger maken.

Schrik

Veel problemen en ongewenst gedrag bij honden hebben schrik en bangheid als onderliggende oorzaak. Dit kan zich uiten in onderdanig gedrag maar ook in het tegenovergestelde, stoer en agressief gedrag. Bach bloesems kunnen deze emoties perfect terug in balans brengen waardoor de bange gevoelens verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Agressief gedrag

Bepaalde honden kunnen heel agressief zijn naar andere honden en soms ook naar mensen. Dit gevaarlijk gedrag kan heel goed verholpen worden met een Bach bloesem mix op maat. Deze zorgt ervoor dat je weer met een gerust hart kan gaan wandelen met je hond.

Aanvallen bij honden

Aanvallen bij honden is een veelvoorkomend probleem en de aanvallen kunnen een behoorlijke impact op het gezin hebben. De aanvallen zijn niet altijd even goed te pakken met klassieke medicatie. Met behulp van Bach bloesems kunnen aanvallen voorkomen worden en heeft je hond aanzienlijk minder aanvallen.

Aanpassen aan een nieuwe omgeving

Wanneer je een hond hebt gekocht of geadopteerd, heb je vast al gemerkt dat het een tijd duurt voordat hij of zij zich heeft aangepast aan zijn nieuwe omgeving. Vele honden hebben daar problemen mee. Een nieuwe omgeving zorgt namelijk voor heel wat innerlijke spanning en stress. Met behulp van een Bach bloesem mix op maat voelt je hond zich snel comfortabel in zijn nieuwe leefomgeving.

Overmatig seksueel gedrag (“beenrijden”)

Het zogenaamd ‘rijden’ van je hond op jouw of andermans benen is dikwijls heel gênant. Ook het rijden op andere honden is moeilijk af te leren. Bach bloesems kunnen echter hulp bieden om dit dominante gedrag af te leren.

Verwerken van een emotionele schok

Als je hond een nare ervaring heeft meegemaakt kan hij soms agressief of te aanhankelijk worden. Met behulp van een Bach bloesem mix op maat kan de hond de emotionele schok efficiënt verwerken.

Contacteer me voor gratis advies

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden waar Bach bloesems kunnen bij helpen. Heeft je hond een ander probleem of een combinatie van meerdere hierboven beschreven problemen of ongewenst gedrag, neem vrijblijvend contact op en ik geef je gratis advies. Aarzel niet mij te mailen met je vragen.


Getuigenissen

Chandra

Veel stiller en minder bang

Dit is Chandra, een Pronkrug, die al negen jaar bij ons is en die we heel graag zien maar onlangs serieuse problemen begon te krijgen omdat ze mishandeld was toen ze drie jaar oud was.

Lees de volledige getuigenis

Relevante artikels


Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Krijg gratis advies voor jouw probleem

Twijfel je welke Bachbloesems je zouden kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op met ons en krijg vrijblijvend persoonlijk advies.

tom vermeersch
Mariepure Team

Ja, ik wil gratis advies

Nee, dank je. Ik zoek het zelf wel uit....